Innovations bvba (PC-Brugge en Computershop-Brugge) heeft zowel een fysieke winkel als een online winkel. De winkel in de Langestraat heeft een zeer beperkte voorraad enkel voor dringende herstellingen.
De online winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment aan hard-en software aan zeer scherpe prijzen. Indien u toch vragen zou hebben kunt u daarvoor terecht bij onze winkel.

We zijn gespecialiseerd in herstellingen van pc's en laptops en gebruiken daarvoor Ultra-X. Dit garandeert een snelle en correcte diagnose. Wij kunnen ook ter plaatse komen. Indien u niet zeker bent indien het probleem een hardware of softwarematig probleem is, zal deze diagnose u uitsluitsel kunnen bieden.

Op al onze eigen systemen op maat krijgt u 3 jaar garantie op hardware. Wij bouwen de computer volgens uw noden en budget.

Garantie : Elke fabrikant verbindt er zich toe voor een bepaalde termijn zijn product garant te staan. Bij defecten na het verstrijken van de garantieperiode ondersteunt PC-Brugge u desgewenst ook.
De garantie kan vervallen indien het product zichtbare beschadigingen vertoont (bv. door vallen), mechanische beschadigingen (bv kortsluiting door het verkeerd aansluiten van een onderdeel) en beschadigde of verwijderde zegels.
Het testen van garantiegevallen is binnen het kader van onze klantenservice kosteloos. We vragen echter uw begrip voor het feit dat wij voor niet-garantiegevallen de kosten voor het testen en eventuele retournering aan u doorberekenen.

Afhalen van bestelde producten kan gebeuren tijdens openingsuren, maar ook op afspraak (indien gewenst tot en met 20:00 uur).

Al onze prijzen zijn inclusief btw, reprobel, recupel en bebat tenzij anders vermeld.

Volg deze link naar al onze voorwaarden.